Zooltjes
voor hielspoor

Zooltjes voor hielspoor

Ensing podotherapie is dé praktijk voor podotherapie in de regio Helmond-Mierlo. Als expertise hebben wij om oplossingen te realiseren voor alle mogelijke kwalen die te maken hebben met de voeten of met het houdings- en bewegingsapparaat. Een van de kwalen waarmee mensen, zeker vanaf de leeftijd van 40 jaar, te kampen krijgen, is hielspoor. Gelukkig is dit te verhelpen met speciale zooltjes voor hielspoor en wij kunnen die nauwkeurig aanmeten.

Zooltjes voor hielspoor vormen een effectieve oplossing

Hielspoor wordt veroorzaakt door verkalking aan de voorkant van het hielbot. Kalkafzetting aan de hiel, zorgt ervoor dat de aanhechting van de peesplaat onder de voet aan het hielbeen gaat irriteren. Vanzelfsprekend is dat erg pijnlijk wanneer u loopt, zeker wanneer u het verkeerder schoeisel draag. Deze peesplaatontsteking aan de onderzijde is in de praktijk echter goed te behandelen door zooltjes voor hielspoor te laten aanmeten. En daarvoor kunt u dus bij ons terecht. Maar wij bieden ook podotherapeutische hulp bij andere kwalen:

  • Eelt en likdoorns.
  • Overmatige voetbelasting.
  • Afwijkende stand van de voet(en).
  • Pijn in voetgewricht of elders in het hele onderlichaam.
  • Groeiproblemen bij kinderen die te maken hebben met enkels en voeten.
Klachten aan voet, enkel, knie, heup, of rug?

Maak direct een afspraak

Ensing podotherapie helpt u van uw hielspoor af

Op basis van onderzoek is gebleken dat de behandeling van hielspoor met zooltjes in combinatie met het doen van rekoefeningen, de pijn bij hielspoor effectief verlicht. U wordt daardoor alweer snel een stuk mobieler. De pijnklachten verdwijnen.

Als praktijk voor podotherapie proberen wij u in een zo kort mogelijk behandeltraject van uw klachten af te helpen, ongeacht de klacht waar u mee kampt. Kampt u met pijn als gevolg van hielspoor, neem dan contact met ons op. Wellicht bent u na het aanmeten van zooltjes voor hielspoor in een keer van uw klachten verlost.

Afspraak maken?

Kom eens vrijblijvend langs