Waar vindt u een podotherapeut in Helmond?

Kampt u met voet- en / of enkelproblemen die preventieve zorg behoeven? Heeft u pijn- en vermoeidheidsklachten in zowel de voeten als de benen? Vermoedt u dat er sprake is van standafwijkingen? Of zijn uw klachten gelegen in zeer zichtbare aandoeningen zoals wederkerende likdoorns of overmatige hoeveelheden eelt op vervelende plekken? Een bezoek aan onze praktijk voor podotherapie in Helmond kan dan uitkomst voor u bieden.

Onze praktijk wordt bezocht door een groot aantal doelgroepen, variërend van kinderen die kampen met enkel- en voet gerelateerde groeiklachten tot ouderen die worstelen van specifieke voetproblemen als gevolg van diabetes mellitus en reumatoïde artritis. Echter ook onder fanatieke, regionale (top)sporters is Ensing podotherapeut in Helmond inmiddels een bekende naam.

Klachten aan voet, enkel, knie, heup, of rug?

Maak direct een afspraak

Waarom kiezen voor Ensing podotherapie in Helmond?

Met meer dan een kwart eeuw ervaring is nagenoeg iedere aandoening binnen ons werkveldin het verleden in onze praktijk al wel eens voorbij gekomen. Meermaals zelfs in veel gevallen. Als gevolg daarvan hebben wij effectieve en bewezen werkwijzen en therapieën ontwikkeld gericht op snel en duurzaam herstel. Uw welzijn, in welke fase van uw leven dan ook, is onze zorg.

En er is nog een reden om voor onze praktijk voor podotherapie in Helmond te kiezen. Ensing staat namelijk niet alleen maar vormt onderdeel van een paramedische praktijk. Dat betekent dat ook andere paramedische, gediplomeerde disciplines zoals fysiotherapie, cesartherapie en diëtiek bij onze praktijk vertegenwoordigd zijn. Als paramedisch specialisten vullen wij elkaar aan in de zorgverlening omdat veel problemen een discipline-overkappend karakter hebben.

Bewezen zorg

Als gerenommeerd podotherapeut actief voor patiënten in de hele regio Helmond, zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Wij zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici wat betekent dat u volledig op onze zorg kunt vertrouwen.Complementaire paramedici binnen ons centrum kennen bovendien stuk voor stuk hun eigen certificering.

Gevestigd aan de Mierloseweg centraal in Helmond, is onze praktijk goed te bereiken voor iedereen, ook voor mensen die verminderd mobiel zijn. Neem vrijblijvend contact op met ons en leg uw fysieke klachten aan ons voor.

Afspraak maken?

Kom eens vrijblijvend langs