Voettherapeut in de buurt van Bakel

Woont u in Bakel of omgeving kies dan voor een voettherapeut direct bij u in de buurt

“Samen beter” is het motto van het Paramedisch Centrum West in Helmond. Op een steenworp afstand van Bakel is in dit centrum de praktijk Ensing Podotherapie gevestigd. Bij Paramedisch Centrum West werkt een groot aantal professionele therapeuten samen aan een optimale behandeling van uw gezondheidsklachten. In dit centrum zijn naast podotherapie ook andere disciplines vertegenwoordigd zoals fysiotherapie, Cesartherapie, huidtherapie, pedicure en diëtetiek.

Klachten aan voet, enkel, knie, heup, of rug?

Maak direct een afspraak

Podotherapeut, Cesartherapeut, huidtherapeut, pedicure: samenwerking voor een integrale behandeling

Podotherapeuten zijn net als de eerder genoemde disciplines therapeuten die medische behandelingen mogen uitvoeren maar formeel geen arts zijn. Om het beroep podotherapeut te mogen uitoefenen moet men een gecertificeerde 4-jarige HBO-opleiding hebben gevolgd, met een positief eindresultaat. Podotherapeuten zijn paramedici die direct vallen onder verantwoordelijkheid van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Ensing Podotherapie staat op de lijst van erkende podotherapeuten, het zogenaamde BIG-register wat betekent dat u kunt vertrouwen op een professionele en gedegen behandeling. Dit in tegenstelling tot een behandeling bij een podoloog. Iedereen mag zich podoloog noemen, zelfs zonder daarvoor een opleiding te hebben gevolgd. Een podoloog mist dus de medische achtergrond en kennis om problemen met het bewegingsapparaat op integrale wijze deskundig aan te kunnen pakken.

Paramedisch Centrum West staat bekend als hét paramedisch centrum van Helmond en is voor cliënten uit Bakel gemakkelijk te bereiken. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Als u een integrale, multidisciplinaire behandeling nodig heeft om van uw voetklachten af te komen bent u hier aan het juiste adres. Bij ons wordt samengewerkt met een van de eerder genoemde disciplines.

Wij helpen u van uw klachten af

Als podotherapeut behandelen wij een veelheid aan voetklachten zoals standsafwijkingen, pijnklachten, ingegroeide nagels en overbelastingverschijnselen. Wij zorgen er niet alleen voor dat u weer mobiel wordt maar werken ook aan preventieve ter voorkoming van toekomstige problemen.

Veel van onze cliënten kampen met voetklachten als gevolg van chronische ziekten waaronder diabetes en reuma. Deze kunnen leiden tot o.a. huid-, wond- en/of nagelinfecties. Woont u in Bakel of omgeving en heeft u last van dergelijke klachten? Of kampt u wellicht met likdoorns als gevolg van een chronische aandoening? Bij Ensing Podotherapie helpen we u er met behulp van medische pedicure vanaf.

Neem gerust contact met ons op zodat wij kunnen bepalen wat wij voor u kunnen doen.

Afspraak maken?

Kom eens vrijblijvend langs