Uw podoloog en podotherapeut in de omgeving van Brandevoort

Op steenworp afstand van Brandevoort, als onderdeel van Paramedisch Centrum West in Helmond, vindt u onze praktijk voor podotherapie aan de Mieloseweg in Helmond.

Bent u op zoek naar een podoloog die zich richt op de behandeling van veelvoorkomende voetproblemen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met name wanneer de leeftijd toeneemt krijgen we vroeg of laat allemaal te maken met typische voetproblemen zoals vervelende likdoorns, pijnlijke eeltlagen en ingegroeide teennagels. Bij onze praktijk kunnen we u daar niet alleen vanaf helpen maar adviseren we u bovendien hoe u dergelijke aandoeningen in de toekomst kunt voorkomen. Als uw podoloog nabij Brandevoort beschikken wij daartoe onder andere over de mogelijkheid van het aanmeten van steunzolen.

Klachten aan voet, enkel, knie, heup, of rug?

Maak direct een afspraak

Podotherapie voor complexere bewegingsklachten in Brandevoort

Ensing beschikt ook over alle kwalificaties om als podotherapeut te fungeren. Dat houdt in dat wij ook kijk hebben op meer complexere voet- en enkel gerelateerde problemen. Denk daarbij aan diagnose omtrent, behandeling en het voorkomen van biomechanische afwijkingen, sportblessures of voetproblemen als gevolg van diabetes.

Als podoloog hebben wij de kennis en kunde om al uw voet- en enkel gerelateerde ongemakken en pijn te kunnen verlichten. Als podotherapeut beschikken wij bovendien over de vaardigheden om onderliggende oorzaken te kunnen identificeren en uw klachten in Brandevoort structureel te verhelpen.

Voor iedereen met voet- en enkel gerelateerde problematiek

Van oppervlakkige, huidgerelateerde klachten tot complexe blessures en bijbehorende diagnoses. Ensing stelt het zichzelf als podoloog en podotherapeut ten doel om iedereen in beweging te houden. Dat draagt bij aan uw prestaties, aan uw mobiliteit kortom: aan uw levensgeluk. Ensing bekommert zich om u van revalidatie tot aan topprestatie.

Vanuit Brandevoort vindt u ons op 5 autominuten afstand aan de Mierloseweg als onderdeel van Paramedisch Centrum West. Tot uw dienst!

Afspraak maken?

Kom eens vrijblijvend langs