Steunzolen
Helmond

Steunzolen Helmond

Bent u op zoek naar steunzolen in Helmond? Dan bent u bij Ensing aan het juiste adres! Wij zijn de specialist op het gebied van steunzolen. Door verkeerde belasting van uw voeten kunt u last krijgen van allerlei pijnlijke klachten. Deze pijn kan vanuit uw voeten zelfs uitstralen naar uw rug. Door de juiste steunzolen in uw schoenen te plaatsen kunt u deze pijn voorkomen of verhelpen. Steunzolen zorgen er namelijk voor dat de drukverdeling onder de voet optimaal is. Blessures en standsafwijkingen zijn hiermee bijvoorbeeld goed te behandelen. Graag helpen wij van Ensing podotherapie Helmond u aan de perfecte steunzolen.

Steunzolen bij Ensing podotherapie Helmond

Natuurlijk zorgt Ensing podotherapie Helmond er voor dat de perfecte steunzolen gemaakt worden voor u, door onder andere een goede voetanalyse. Tijdens de eerste afspraak wordt er een intake gehouden en een uitgebreide analyse waarbij onder andere een 3 Dimensionale meting wordt uitgevoerd. De steunzolen worden daarna voor u op maat gemaakt. Deze kunt gebruiken voor al uw schoenen. Maar Ensing gaat nog een stapje verder dan alleen steunzolen. Wat wij ook aanbieden zijn volledig op maat gemaakte sandalen, slippers en huisschoenen. Wij zorgen ervoor dat uw 3 Dimensionaal aangemeten voetbed in het door u gewenste schoeisel wordt verwerkt. Deze schoenen met daarin verwerkte steunzolen bieden u therapeutische ondersteuning en zijn in verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar. Wilt u de gehele collectie van therapeutische schoenen bekijken? Klik dan hier.

Klachten aan voet, enkel, knie, heup, of rug?

Maak direct een afspraak

Waarom Ensing podotherapie Helmond?

Ensing Podotherapie Helmond levert goede service en geeft u persoonlijk advies dat afgestemd is op uw situatie. Wij zijn erg betrokken en verlenen deskundige en kwalitatief uitstekende zorg. Wilt u meer informatie over steunzolen of schoenen met steunzolen erin verwerkt? Neem dan contact op via het contactformulier of mail ons direct: info@ensingpodotherapie.nl. Belt u liever? Geen probleem, dit kan via 0492 527970

Afspraak maken?

Kom eens vrijblijvend langs