Podotherapie
in Nuenen

Podotherapie in Nuenen

Ensing Podotherapie is ook werkzaam voor inwoners van Nuenen en omgeving.

Onze professionele praktijk voor podotherapie, met uiterst vakbekwame medewerkers, beschikt over de modernste apparatuur,  meetsystemen en behandelapparatuur, om klachten aan uw voeten, houding en bewegingsapparaat te analyseren, te behandelen en te verlichten. Onze expertise is vooral gericht op het verlichten en/of herstellen van uw (pijn)klachten in het domein van het onderlichaam. Ensing Podotherapie richt zich dan ook met name op fysieke problemen, die te maken hebben met de voeten, enkels, benen, heupen en onderrug.

In de praktijk zien we vaak dat allerlei fysieke problemen, die zich in onderlichaam manifesteren, hun oorzaak kennen in voet gerelateerde aandoeningen.

We bieden daarvoor graag een gedegen oplossing.

Onze praktijk voor podotherapie is gericht op Nuenen en omgeving en behandelt diverse problemen

Ervaart u klachten in het onderlichaam of specifiek met of aan uw voeten?

Heeft u last van:

  • Eeltklachten
  • Overbelastingsklachten in de voetzone
  • Afwijkende stand van de voeten
  • Pijnklachten in het onderlichaam
  • Vermoeidheidsklachten
  • Reumatische aandoeningen in relatie tot voetproblematiek

Let wel, het bovenstaande is geen complete opsomming van aandoeningen waarmee u bij ons terecht kunt. Ensing Podotherapie voor Nuenen en omgeving kan tal van andere aandoeningen behandelen, die klachten geven. Er zijn oplossingen mogelijk voor al uw voet gerelateerde klachten. Staat uw specifieke klacht er niet bij, neem dan zeker contact met ons op.

Klachten aan voet, enkel, knie, heup, of rug?

Maak direct een afspraak

Wij laten ons ondersteunen door de beste analyse- en behandelapparatuur

Afgezien van de geweldige expertise van de medewerkers bij Ensing Podotherapie, mag u in onze praktijk voor Nuenen en omgeving, erop rekenen, dat u zult worden behandeld met gebruikmaking van de best denkbare moderne apparatuur en technieken. Om een goede diagnose te kunnen vaststellen, maken we gebruik van 3D-scan apparatuur, waarmee we uw klachten nauwkeurig in beeld kunnen brengen. Daarnaast beschikken we over een systeem om uw voetdruk te meten en over een echoscopie-apparaat, waarmee o.a. de doorbloeding van uw voeten kan worden bepaald. Alle apparatuur staat ten dienste van een nauwkeurige en juiste diagnose en behandeling.

Wanneer u voet gerelateerde problemen ervaart, die u in het dagelijks leven belemmeren en u woont in Nuenen of omgeving, wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een bezoek aan onze praktijk voor podotherapie in uw regio.

Afspraak maken?

Kom eens vrijblijvend langs