Voetklachten in Mierlo?

Ensing Podotherapie uw behandelend podotherapeut!

Woont u in Mierlo en kampt u met chronische voetklachten? Kies dan voor een integrale behandeling die gericht is op langdurige effecten. Verminderde mobiliteit vormt een groot risico voor ieders gezondheid. Neem daarom uw klachten serieus en zorg ervoor dat deze optimaal worden behandeld. Vanuit het vakgebied van podotherapie kan Ensing Podotherapie u daarbij uitstekend van dienst zijn.

Iedereen die de 4-jarige HBO-opleiding voor podotherapie met goed gevolg heeft afgerond mag officieel de titel podotherapeut voeren en is wettelijk beschermd. Ensing Podotherapie is daarnaast officieel geregistreerd in het BIG-register voor paramedici. Een praktijk voor podologie, waar ook voetklachten worden behandeld, verschilt sterk van die van een podotherapeut. Iedereen mag zich podoloog noemen. Daar is geen specifieke opleiding voor nodig.

Klachten aan voet, enkel, knie, heup, of rug?

Maak direct een afspraak

Kies voor een professionele totaaloplossing voor uw voetklachten in Mierlo

Afgezien van een gespecialiseerde opleiding beschikt Ensing Podotherapie over meer dan 30 jaar ervaring in de behandeling van complexe voetklachten. Een podotherapeut valt onder de beroepsgroep paramedici. Dat zijn zorgverleners die artsen mogen helpen bij de diagnose en behandeling van patiënten.

Veel van onze klanten uit de omgeving van Mierlo kampen dan ook met chronische ziekten zoals bijvoorbeeld diabetes (suikerziekte). Een chronische ziekte kan leiden tot een veelheid aan klachten zoals slecht genezende wondjes en huid- en nagelproblemen door o.a. een verminderde doorbloeding van de voeten.

Naast veel gewricht-gerelateerde aandoeningen zoals bijvoorbeeld een scheefstand van de voet, kan ook een behandeling op het gebied van medische pedicure aan de orde komen. Ook als u in Mierlo woont helpen wij u snel van uw huid-gerelateerde voetklachten af.

Intensieve samenwerking leidt tot de meeste effectieve behandeling

Afgezien van alle werkzaamheden op medisch pedicure gebied, op het terrein van podotherapie en de vervaardiging van schoeisel en inlegzolen op maat, werken wij intensief samen met de andere disciplines binnen onze paramedische praktijk. Chronische aandoeningen gaan namelijk vaak gepaard met een veelheid aan klachten en dat vraagt om intensieve samenwerking met andere paramedici.

Wilt u vanuit Mierlo een duurzame oplossing voor uw voet- en aanverwante klachten? Breng dan eens een bezoek aan onze praktijk. U bent van harte welkom.

Afspraak maken?

Kom eens vrijblijvend langs