Podotherapie in Geldrop

Wat kan Ensing Podotherapie als medische pedicure voor u in Geldrop betekenen?

Woont u in Geldrop en kampt u met voetklachten of met voet-gerelateerde klachten als gevolg van chronische aandoeningen zoals diabetes, artrose, reumatoïde artritis of bijvoorbeeld fibromyalgie? In dat geval kunt u het beste kiezen voor een behandeling door een podotherapeut.

Soms gaat men bij voetklachten naar een podoloog. Podologie is in Nederland een vrij beroep. Dat betekent dat iedereen zich podoloog mag noemen. Een behandeling bij een podoloog is echter overwegend gefragmenteerd. Dat wil zeggen dat die meestal is toegespitst op een klein onderdeel van een mogelijk veel groter gezondheidsprobleem.

Anders dan podologen zijn podotherapeuten wel als beroepsgroep erkend. In Nederland is een podotherapeut altijd HBO-geschoold, kwaliteits-geregistreerd in het BIG-register en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Podotherapeuten kunnen u kwalitatief de beste en meest duurzame behandeling bieden bij problemen met het bewegingsapparaat, bijvoorbeeld aan uw voeten, enkels, benen, knieën, heupen en onderrug.

Klachten aan voet, enkel, knie, heup, of rug?

Maak direct een afspraak

Voor de meest duurzame voetverzorging in Geldrop

Ons Paramedisch Centrum West is gelegen op een steenworp afstand van Geldrop. Gezamenlijk met andere paramedici in dit centrum hanteert Ensing Podotherapie een integrale aanpak van uw gezondheidsproblemen met als voornaamste doel uw gezondheid zo goed mogelijk op peil te brengen en te houden. Daarnaast wordt ook nauw samen gewerkt met uw behandelend arts en ev. specialisten.

Het hebben van diabetes (suikerziekte) kan vaak leiden tot verminderde doorbloeding van de voetzone. Dat kan allerlei klachten geven zoals eeltvorming, likdoorns, wonden, nagelvergroeiing, etc. Dergelijke klachten kunnen leiden tot vermindering van uw mobiliteit hetgeen zeer onwenselijk is. Ensing Podotherapie kan als medisch pedicure uw klachten verhelpen en er voor zorgen dat het ontstaan van nieuwe voetproblemen wordt voorkomen.

Chronische ziekten gaan vaak gepaard met diverse andere gezondheid gerelateerde klachten. Als het noodzakelijk is verwijzen wij u direct door naar een van de andere paramedici in ons centrum op het gebied van fysiotherapie, cesartherapie, etc. of naar uw huisarts.

Beschikking over alle faciliteiten voor een optimale behandeling

Ruim 30 jaar helpt Ensing Podotherapie mensen met voetklachten die voornamelijk uit de regio Geldrop, Helmond en Deurne komen. Naast podotherapie biedt Ensing Podotherapie ook de mogelijkheid tot volledig op maat gemaakt schoeisel. Ensing Podotherapie streeft een preventieve en duurzame oplossing na voor al uw voetproblemen, hetgeen voor u leidt tot een prettiger leven. Graag verwelkomen wij u binnenkort vanuit Geldrop bij Ensing Podotherapie.

Afspraak maken?

Kom eens vrijblijvend langs