Podotherapie
Geldrop

Podotherapie in Geldrop

Wij zijn Ensing podotherapie, actief vanuit de gemeente Geldrop-Mierlo. Vanuit onze professionele praktijk voor podotherapie, richten wij ons onder andere op cliënten in de regio Geldrop. Als therapeut houden wij ons bezig met alle mogelijk klachten aan de voet of het houdings- en bewegingsapparaat. Veel fysieke klachten in het onderlichaam, worden veroorzaakt door slecht functioneren van of verkeerde stand van de voet(en).

Klachten die wij behandelen op het gebied van podotherapie in de regio Geldrop.

Mogelijke klachten waarvoor u op het gebied van podotherapie bij ons terecht kunt zijn:

  • Eeltklachten en likdoorns.
  • Overbelasting van de voeten en klachten daaruit voortkomend.
  • Verkeerde voetstand.
  • Pijn in voeten of elders in onderlichaam.
  • Reumatoïde artritis en diabetes mellitus leidend tot voetproblemen.
  • Klachten aan enkels en voeten bij kinderen gerelateerd aan groei.

Ensing podotherapie, actief op het gebied van podotherapie in de regio Geldrop, is sterk in diagnose. Problemen die ontstaan bij lopen, wandelen en sporten kunnen wij verhelpen. Daardoor wordt u weer een stuk mobieler en kunt u weer met meer plezier bewegen. Wij letten enorm op de effectiviteit van onze behandelmethoden. We gaan niet voor een “quick win” maar richten ons op duurzaamheid van uw herstel. Zodat de klachten weg zijn en weg blijven.

Klachten aan voet, enkel, knie, heup, of rug?

Maak direct een afspraak

Hoogwaardige apparatuur

Om onze werkzaamheden op het gebied van podotherapie in de regio Geldrop uit te kunnen voeren voor u, beschikken wij onder andere over scan apparatuur (3D), een voetdruksysteem van 2 meter lengte en apparatuur op het gebied van echoscopie.

Standaard proberen wij uw klachten te verhelpen gedurende twee behandeltrajecten. In geval van ernstige klachten kan volledige herstel wat langer vergen en zullen wij onder andere meerdere controles in het traject inbouwen. Door op multidisciplinaire wijze samen te werken, proberen wij de behandeltijd echter zo veel mogelijk te verkorten.

Afspraak maken?

Kom eens vrijblijvend langs