Podotherapie Ensing omgeving Laarbeek

Podotherapie Ensing behandelt voetklachten van veel mensen uit Laarbeek

Als u in de gemeente Laarbeek woont en u bent chronisch ziek en kampt met ernstige voetklachten is het raadzaam om een specialist in de de arm te nemen die de behandeling direct in uw eigen regio kan verzorgen. Ensing Podotherapie is zo’n ervaren en deskundige podotherapeut die u daarbij van dienst kan zijn. Samen met andere paramedici in onze praktijk kunnen wij u op integrale wijze behandelen. Dat heeft een aantal voordelen, t.w.:

  1. Als podotherapeut kunnen wij voet-gewrichtsklachten en scheefstanden behandelen.
  2. Als medische pedicure kunnen wij aanverwante huid- en nagelproblemen in de voetzone verhelpen.
  3. Als podotherapeut kunnen wij u voorzien van schoeisel en zooltjes op maat met een preventieve en corrigerende werking.
  4. Wij kunnen u – indien nodig – doorverwijzen naar de andere specialisten in ons paramedisch centrum met wie wij nauw samenwerken.

Door ons totaalaanbod hebben wij al veel cliënten uit de gemeente Laarbeek in onze praktijk mogen verwelkomen.

Klachten aan voet, enkel, knie, heup, of rug?

Maak direct een afspraak

Kies voor de beste oplossing voor uw klachten

Als podotherapeut zijn wij erkend als paramedicus hetgeen betekent dat wij direct naast een arts functioneren. Onze kennis, ervaring en oplossingsgerichte aanpak gaat veel verder dan die van een podoloog. Een podoloog is geen beschermd beroep. Er is ook geen opleiding voor. Podologie is dikwijls gericht op korte termijn oplossingen met een gering langdurig effect.

Naar onze praktijk komen dan ook veel personen uit Laarbeek met onderliggende chronische aandoeningen zoals diabetes. Zo’n aandoening zorgt vaak voor een complexe combinatie van voet gerelateerde klachten. Als podotherapeut helpen wij u van uw inwendige gewrichts problemen af. Als pedicure op medisch gebied verhelpen wij uw narigheid aan uw huid en nagels van uw voeten.

‘Samen beter’, dat is ons motto

Veel chronische ziekten kunnen leiden tot klachten aan de gewrichten van het bewegingsapparaat. Hoe prettig zou het wel niet zijn om vanuit Laarbeek terecht te kunnen op slechts 1 plek voor uw totale behandeling? Binnen ons paramedisch centrum wordt nauw samengewerkt met onder andere fysiotherapeuten, huidspecialisten en Cesartherapeuten. Als het nodig is verwijzen wij u direct door naar een van de andere paramedici zodat uw behandelingen goed op elkaar worden afgestemd.

Wilt u vanuit Laarbeek een duurzame oplossing voor uw voet- en aanverwante klachten? Breng dan eens een bezoek aan onze praktijk. U bent van harte welkom.

Afspraak maken?

Kom eens vrijblijvend langs