Podotherapie
Brandevoort

Podotherapie Brandevoort

Woon je in Brandevoort of omgeving (Helmond) en ben je op zoek naar een praktijk voor podotherapie? Ensing Podotherapie Brandevoort en Omgeving richt zich speciaal op cliënten uit die omgeving. Alle klachten, die met je voeten te maken hebben, maar ook klachten, die te maken hebben met je houdings- en bewegingsapparaat, zoals staan, lopen, springen, sporten etc. behandelen wij.

Ensing Podotherapie Brandevoort en omstreken

Ensing Podotherapie Brandevoort en Omstreken behandelt onder andere:

  • likdoornklachten
  • problemen als gevolg van eelt
  • afwijkingen in de stand van de voeten
  • voetklachten door overbelasting
  • alle soorten voetpijnklachten
  • vermoeide voeten en benen
  • problemen met de voeten door reumatoïde artritis
  • problemen met de voeten door diabetes mellitus
  • klachten aan enkels / voeten (bij kinderen) veroorzaakt door groei

Ensing Podotherapie Brandevoort en Omstreken diagnostiseert uw klachten van podotherapeutische aard, nauwgezet en met kennis van zaken. We bieden oplossingen voor klachten, die te maken hebben met staan, lopen, wandelen en sporten. We streven naar een zo kort mogelijke behandeltijd, zodat je weer snel, met minder of geen pijn, verder kunt. Daarnaast streven wij naar duurzame oplossingen, zodat klachten lange tijd niet meer terugkeren.

Onze aanpak is beloond met het kwaliteitscertificaat, dat is gekoppeld aan ons lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. We staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Voor een hoogwaardige behandeling, ben je bij ons dus aan het goede adres.

Klachten aan voet, enkel, knie, heup, of rug?

Maak direct een afspraak

Onze praktijk in beeld

Podotherapie Brandevoort is met name opgericht om mensen in de regio Brandevoort die hulp nodig hebben op podotherapeutisch vlak, bij te staan. Onze behandelruimtes zijn ingericht om een kwalitatief hoogwaardige behandeling te kunnen bieden. De meest hoogwaardige apparatuur zoals 3d scan apparatuur, een voetdruksysteem en echoscopie apparatuur zijn aanwezig.

Afgezien van dergelijke apparatuur beschikken wij ook over hulpmiddelen en behandelmethoden zoals, manuele en vilttherapie, nagelbeugels, wondbehandeling,  Medical Taping en allerlei vormen van instrumentele behandeling.

Standaard worden door podotherapie Brandevoort twee behandeltrajecten voor je ingepland. Bij ernstigere klachten kan volledig herstel echter langere tijd vergen en neemt het aantal controlemomenten toe. Indien wij daar noodzaak toe zien dan gaan wij over tot multidisciplinaire samenwerking. Alles is er op gericht om jouw behandeltraject te verkorten. Wilt u meer informatie over steunzolen of schoenen met steunzolen erin verwerkt? Neem dan contact op via het contactformulier of mail ons direct: info@ensingpodotherapie.nl. Belt u liever? Geen probleem, dit kan via 0492 527970

Afspraak maken?

Kom eens vrijblijvend langs