Podotherapie
Aarle-Rixtel

Podotherapie in Aarle-Rixtel

Ensing podotherapie is een professionele praktijk voor podotherapie gevestigd in Mierlo en dus ook actief in de regio Aarle-Rixtel. Het is onze expertise om oplossingen te bieden voor problemen waarmee u kampt aan de voeten of aan het houdings- en bewegingsapparaat. In het onderlichaam kan men op diverse plekken kampen met fysieke klachten. Denk aan knie- of heupklachten. Dergelijke klachten worden dikwijls veroorzaakt door matig functioneren van het voetgewricht. Ook een verkeerde voetstand ligt hier dikwijls aan ten grondslag.

Klachten waarmee u in Aarle-Rixtel te maken kunt krijgen en die met podotherapie te verhelpen zijn.

Podotherapie biedt onder andere hulp in geval van onderstaande klachten. Kampt u met dergelijke of met soortgelijke klachten? Neem vanuit Aarle-Rixtel dan contact op met onze praktijk voor podotherapie.

  • Eelt en likdoorns.
  • Overmatige voetbelasting.
  • Afwijkende stand van de voet(en).
  • Pijn in voetgewricht of elders in het hele onderlichaam.
  • Groeiproblemen bij kinderen die te maken hebben met enkels en voeten.

Staat de klacht waarmee u kampt in Aarle-Rixtel er niet bij, dan kunnen wij u mogelijk toch helpen. Wij zijn als expert op het gebied van podotherapie namelijk zeer goed in probleemdiagnose. Wij zijn in staat om problemen met het voetapparaat te verhelpen zodat u weer actief kunt wandelen en zelfs sporten. Dat heeft een enorm positief effect op uw welbevinden.

Wanneer u vanuit Aarle-Rixtel naar onze praktijk komt, hoeft u niet bang te zijn voor ellenlange behandeltrajecten. Wij zijn er namelijk op gebrand om onze behandelmethoden effectief te houden. Bovendien hechten wij zeer aan de duurzaamheid van het herstel. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw klachten weg gaan maar ook dat ze weg blijven.

Klachten aan voet, enkel, knie, heup, of rug?

Maak direct een afspraak

Direct contact met Ensing podotherapie

Wij proberen als praktijk voor podotherapie de klachten waarmee u in Aarle-Rixtel kampt binnen twee behandeltrajecten te verhelpen. Zijn de klachten ernstiger dan bouwen we meer controlemomenten in en neemt de duur van een behandeltraject wat toe. Neem contact met ons op voor een intake!

Afspraak maken?

Kom eens vrijblijvend langs