Ensing: ook al úw podoloog in Helmond?

‘Met beide voeten op de grond staan’, een spreekwoord dat betekent dat iemand realistisch en nuchter is. Voor veel mensen is het heel normaal om dagelijks met beide voeten en benen op de grond te staan. Zij zijn zich tot op heden niet bewust van de vele gezondheidsbelemmeringen die voet gerelateerde klachten met zich meebrengen. Kampt u wel met dergelijke klachten, dan kunt u een bezoek brengen aan de podoloog. In de regio Helmond gaat u dan vanzelfsprekend naar praktijk Ensing, gevestigd in Paramedisch Centrum West.

Ensing is onder andere gespecialiseerd in diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen met betrekking tot de voeten. Dat betekent onder meer dat u bij ons terecht kunt voor behandeling van likdoorns en eelt, of wanneer u te maken heeft met ingegroeide teennagels of schimmelinfecties. Ook is de behandeling van wratten en voetwondjes bij ons in goede handen.

Klachten aan voet, enkel, knie, heup, of rug?

Maak direct een afspraak

Ook voor het aanmeten van steunzolen

Helmond beschikt met Ensing over een gerenommeerd podoloog en podotherapeut. Niet alleen voor voethuid gerelateerd euvel kunt u bij ons terecht. Als podotherapeut overzien wij het totaal van uw gehele onderste bewegingsapparaat en kunnen wij bovendien verbanden leggen met andere lichaamsdelen zoals de rug en heupen. Inwendige pijn, bijvoorbeeld in uw rug of heup, kan dikwijls verholpen worden door het aanmeten van steunzolen. Die geven u stabiliteit en comfort tijdens het lopen.

Ook de sportieve medemens kan voor speciale steunzolen bij onze praktijk in Helmond terecht. Bepaalde standafwijkingen of beenlengteverschillen kunnen tijdens het sporten vervelende klachten opleveren maar zijn eenvoudig te verhelpen door het aanmeten van steunzolen.

Helmondse voeten zijn bij ons in goede handen

Met meer dan 25 jaar ervaring in voet gerelateerde podologie en podotherapie, beschikken wij over enorme ervaringskennis ten aanzien van uw meest essentiële bewegingsapparaat. Binnen ons paramedisch centrum werken wij bovendien samen met andere disciplines. Aan veel voet gerelateerde klachten ligt namelijk een ‘hogere’ oorzaak ten grondslag. Bij Ensing als podoloog kunt u terecht voor steunzolen om deze te verhelpen.

Maar zijn uw klachten het gevolg van bijvoorbeeld diabetes, dan beschikt ons centrum ook over diëtisten die u voedingsadviezen kunnen geven. En is het essentieel dat u ook andere lichaamsonderdelen aansterkt voor een goed functionerend bewegingsapparaat? In dat geval verwijzen wij door naar onze collega-fysiotherapeuten.

Afspraak maken?

Kom eens vrijblijvend langs