Ensing, gevestigd in Paramedisch Centrum West in Helmond

‘Samen beter’, dat is het motto van Paramedisch Centrum West in Helmond, waar ook onze praktijk voor podotherapie onderdeel van uitmaakt.

Ons paramedisch centrum vormt een belangrijke medische faciliteit binnen de gemeente Helmond. het is een centrale plek waar professionals met uiteenlopende kennis actief zijn om verschillende diensten t.a.v. gezondheidszorg te verlenen op paramedische basis, oftewel ‘’naast de dokter’. Wij zijn stuk voor stuk gekwalificeerde zorgverleners die u helpen bij het herstel van blessures en aandoeningen en die gezondheidsproblematiek behapbaar maken.

Klachten aan voet, enkel, knie, heup, of rug?

Maak direct een afspraak

Waarom een paramedisch centrum in Helmond West?

Gezondheidsklachten hebben vaak een complex karakter en kennen overlappingen t.a.v. expertise. Binnen een paramedisch centrum zijn diverse professionals onder één en hetzelfde dak gevestigd die nauw met elkaar samenwerken. Voor aanvullende, complementaire vormen van dienstverlening zijn hun werkwijzen nauw op elkaar afgestemd. U kunt in ons paramedisch centrum in West-Helmond gemakkelijk afspraken maken die op elkaar aansluiten. Dat scheelt tijd, rompslomp en verbetert de communicatie en de informatievoorziening tussen professionals onderling.

Al met al betekent het vooral goedkopere, prettigere en effectievere zorg voor u.

Wat doet Ensing?

Binnen Paramedisch Centrum West in Helmond is Ensing Podotherapie dé specialist op het gebied van behandeling en preventie van aandoeningen en problemen die betrekking hebben op de voetzone en de onderste ledematen, onder de knie. Binnen onze dienstverlening zien wij patiënten van uiteenlopende aard en fitheid. Men kan bij ons terecht voor langdurigeklachten maar ook voor analyse en behandeling in het geval van sport gerelateerde blessures.

Al een kwart eeuw stellen wij iedere cliënt binnen onze praktijk centraal. Wij zijn inmiddels al meer dan 20 jaar gevestigd binnen Paramedisch Centrum West in Helmond. Dat waarborgt een nauwe samenwerking met onze collega’s gericht op een optimaal behandelresultaat voor u.

Ensing richt zich op snel behandelresultaat met een duurzaam karakter.

Afspraak maken?

Kom eens vrijblijvend langs